Næring og privat

Innenfor næring tilbyr vi alle ledd i prosessen fra rådgiving til komplett ferdig installasjon og drift. Vi tilbyr også tjenester for privatmarkedet, og gleder oss over jobben uansett om den er liten eller stor.

Pakkeløsning

Vi tilbyr totalteknisk rehabilitering, sikkerhet, service, data og fiber og byggkontroll. For private hjem gjennomfører vi serviceoppdrag og energismarte varmeløsninger. Snakk med oss om skreddersydde pakkeløsninger. Vi installerer også lading for elbil enten det er lader hjemme eller systemlading i anlegg. 

Vi skaper verdi for våre kunder ved å velge lønnsomme og bærekraftige løsninger.

Montør i arbeid

Smarte løsninger

Hvert prosjekt er teknisk tilpasset byggets geografi, klima, økonomiske rammer, samt kundens ambisjonsnivå. For å oppnå energibesparelser i bygg tilbyr vi ulike løsninger for elektro. Disse kan ha en betydning for LCC analyser og sertifiseringer. Våre løsninger kan være solfanger anlegg, solcelle system, utnyttelse av fornybar energi og ladeanlegg for el-bil. Installasjon av SD-anlegg tilbyr fordeling av energibelastning ved bruk. Et eksempel på dette er tidsstyrt romoppvarming.

Nettsiden til Rønning Elektro

Nettsiden til Avitell Elektro